Autolaina.

Ostin ensimmäisen autoni vanhemmiltani. Se oli paljon kilometrejä ja ei tavallinen – ei edes ilmastointi – mutta hinta oli oikeassa ja he myivät sen minulle halvalla riitä, että voisin maksaa käteisellä. Toinen auto oli kuitenkin harmaa Mustang avoauto löysin luokitukset (ei Craigslist tuolloin). Tuota varten minun piti saada autolainan, joten käännyin minun paikallisessa pankissa. En oikeastaan ​​ole aavistustakaan, mitä olin tekemässä, mutta he kävelivät minua läpi prosessin.

Jos olet ajatellut saada ensimmäinen auto laina, saatat tuntea hieman hukkua samoin. Tässä miten prosessi saada autolainan toimii.

[Tutkimus ja Vertaa Auto Lainat at Credit.com]

Vaihe yksi: tarkistaa luotto

Luotto-pisteet on keskeinen rooli korko maksat lainaa. Vaikka tämä saattaa kuulostaa itsestään selvältä joku, joka on hakenut yksi näistä lainoista ennen, jos olet ensimmäistä kertaa auton ostajalle, et voi ymmärtää, kuinka tärkeää luotto-pisteet on, kun se tulee saada lainaa. Suuri luotto-pisteet voivat auttaa sinua saamaan matalan autolainan korko, joka puolestaan ​​säästää rahaa kiinnostusta.

Luotto-pisteet perustuu tietojen luotto-raportteja, joten varmista, että luotto-pisteet on tarkka se on hyvä idea myös saada luotto-raportteja. Voit tarkistaa ne ilmaiseksi AnnualCreditReport.com kerran vuodessa.

On myös hyvä ajatus saada ilmainen luotto pisteet nähdä, missä seisot (ja voit tehdä sen käyttämällä Credit.com n Credit Report Card). Kunhan ymmärrät, että et todennäköisesti näe samaa luotto pisteet auto lainanantajan tulee nähdä. On olemassa monia erilaisia ​​luotto tulokset käytettävissä, ja auto lainanantajat käyttävät yleensä tulokset räätälöity auto lainanantajat.

Vaihe kaksi: Pick Your Payment

Sinun tehtäväsi tässä on selvittää, kuinka paljon voit realistisesti varaa kuluttaa kuukausittain auton maksu rasittamatta budjettiasi. Kun tiedät, että summa, voit liittää sen autolainan laskin selvittää Yhteensä sinulla on varaa käyttää.

Auton lainat tyypillisesti tulevat 3 -, 4 -, 5 – ja 6-vuoden jaksoina. Pidemmän laina, alempi kuukausimaksu. Mutta pitempi auton laina tarkoittaa myös sitä, et todennäköisesti “ylösalaisin” pidemmän aikaa. Ollakseen ylösalaisin (tai “vedenalainen”) lainan tarkoittaa olet velkaa enemmän kuin ajoneuvo on arvoinen.

Älä unohda tekijä vakuutus-ja ylläpitokustannuksia. Vaikka nämä eivät sisälly kuukausimaksu, sinun täytyy keksiä niitä varoja samoin. Jos sinulla on vaikeuksia maksaa niitä, saatat löytää se vaikea pysyä autossa maksu, joten haluat varmista, että olet valmis kokonaiskustannuksista. Vakuutus agentti auttaa sinua kustannusten arvioitu vakuuttamisesta ajoneuvotyyppien olet aikeissa ostaa.

Vapaa luotto pisteet
Vapaa luotto pisteet
Saat ilmaiseksi Credit Score & More alle 90 sekuntia. FREE ja päivitetään 30 päivän välein. Tarkistaminen pisteet ei vahingoita luotto. Se on ilmainen. Aloita. >>>
Vaihe kolme: Get pre-hyväksytty

Voit ostaa auto laina verkossa, sekä kautta paikallisen Osuuspankin tai pankki. Sinun ei tarvitse rajoittaa itse rahoituslaitos, jossa teet pankki, ja se on hieno tarkistaa muutama eri lähteistä. Haluatko nähdä, millaista lainaa, ja kuinka paljon, ne voivat tarjota. Kumpi tarjoaa sinulle paras käsitellä, joka on yksi voit saada rahoitusta.

Jos olet oikeutettu laina, saat “pre-approval”, joka on hyvä tietyn ajan ja korkeintaan tietyn summan rahaa. Se on tavallaan kuin ottaa avoin valtakirja ostaa auton. Voit aina viettää vähemmän kuin määrä, jonka olet ennalta sovittuja, mutta et voi viettää enemmän, ellet halua tehdä eron käteisenä tai kaupan nykyisen auton. Jos et ostaa auton alle rahamäärä, johon sinut on ennalta hyväksyttyjen et saa eroa takaisin rahana; sinun vain saada pienemmän lainan.

Ei ole suurta luottoa? Saatat silti saada valmiiksi hyväksytty auton lainan huono luotto, mutta korko on korkeampi. Jos sinulla ei ole luottotietoja, voit joko pyytää jotakuta tekemään yhteistyötä merkki tai harkita lainanantaja, joka toimii lainanottajien ilman luottoa.

Yritä tehdä kaikki autolainan ostokset sisällä 14 päivän jakson aikana. Tämä johtuu siitä, jotkut luottopisteytysjärjestelmiin malleja rankaisee sinua jos on liian paljon kyselyjä omaan luottotietoja. Mutta mikään niistä ei tehdä niin, jos näitä selvityksiä ovat kahden viikon ikkuna.

Auto Loan Hinnat
Auto Loan Hinnat
Haluavat ostaa uusi tai käytetty auto tai jälleenrahoittaa olemassa auto laina? Katsomaan nykypäivän auto laina hinnat löytää paras laina sinulle.
Vertaa Auto Loan Hinnat nyt. >>>
Neljäs vaihe: Valitse autoosi

Kun olet valmiiksi hyväksytty, voit saada tosissaan ostamassa autoosi. Yksi hyviä asioita on ennalta hyväksyttyjen on, että voit keskittyä teidän ponnisteluja neuvottelee paras ratkaisu auton tai kuorma haluat ostaa, eikä tarvitse neuvotella rahoitusta samoin.

Jos jakaja voi voittaa termejä olet tarjotaan lainaa, voit ottaa sen. Vain olla varovainen: jälleenmyyjä voi yrittää puhua sinut enää lainaa, joka vähentää kuukausimaksu, mutta maksaa enemmän pitkällä aikavälillä.

Jos aiot ostaa käytetyn auton yksityinen taho, varmista lainan haet kattaa tätä vaihtoehtoa. Varmista myös, että ymmärrät rajoitukset käytetty auto lainat. Et välttämättä pysty ostamaan auton yli viisi vuotta vanhojen tai yli 75000 mailia, esimerkiksi. Ja pitää mielessä korko näiden ajoneuvojen lainat voivat olla hieman korkeampi.

Viides vaihe: Viimeistele paperityötä

Kun olet valinnut auton ja neuvoteltu hinta, auto jälleenmyyjä rahoituksen osasto koordinoi lainanantajan viimeistellä myyntiin. He hyvin todennäköisesti yrittää saada sinut ostamaan lisäosia, kuten laajennettu takuu, VIN etsaus, maalia tai kangasta suojaaminen jne. Muista tutkimuksen näiden etuajassa, joten et tunne painostettiin tekemään epätietoisia päätöstä.

Jos ostat käytetyn auton yksityinen osapuoli, lainanantaja pitäisi opastaa viimeistelee myyntiin.

Vaihe kuusi: Aloita maksat autolainan

Myynnin jälkeen on viimeistelty, saat tiedon maksun aikataulu teidän laina. Useimmat luotonantajat lähettää kuponkivihko voit käyttää Postiosoite teidän maksuja, sekä tietoa siitä, miten käyttää tiliäsi verkossa. Vaikka aiot maksaa lainan postitse tai paikallisyhdistys oman rahoituslaitoksen, se on hyvä idea rekisteröityä verkkopalvelun joten voit tarkistaa saldosi ja maksut, jos haluat, ja niin voit olla voivat suorittaa maksuja verkossa, jos olet liikkeellä, esimerkiksi.

Lähes jokainen autolainan voit maksaa ennakkoon ilman rangaistusta, joten jos päätät maksaa pois teidän laina nopeammin voit tehdä sen. Aivan varmasti tarkistaa teidän lainanantajalle varmistaa oman lisätukia käsitellään oikein.

Jos etsit auto laina, voit verrata auto laina tarjouksia Credit.com.

Free Credit Check & Monitoring
Free Credit Check & Monitoring
Rekisteröityä Credit.com tili ja saat ilmaisen luotto-pisteet plus henkilökohtaisen toimintasuunnitelman, joiden avulla voit parantaa sitä. FREE & päivitetty 30 päivän välein.
Aloita. Se on ilmainen. >>>
Kuva: iStockphoto

Sign up for viikoittainen uutiskirje.

Hanki viimeisimmät vinkit ja neuvot tiimimme 30 + luotto & raha asiantuntijoita, toimitetaan sinulle sähköpostitse joka viikko. Rekisteröidy nyt.